Camperreizen in Zuid-Amerika

Nieuw bij Patiperra travels: rondreizen met je eigen camper. Dit kan op dit moment in Peru en Argentinië.

PERU

Peru - camper - NorteHet ultieme gevoel van vrijheid met je eigen huisje op pad. De route ligt grofweg vast, maar wild kamperen mag ook in Peru. Dus mocht je een plek vinden waar je wil staan kan dat. Echter, de voorbeeldroutes die we aanbieden in Peru zijn zorgvuldig samengesteld en stoppen op prachtige plekken waar je dan ook nog sanitair bij de hand hebt. De keuze is aan jullie.

ARGENTINIË

Het immense Argentinië is heel goed geschikt om zelf met een camper te bereizen. Je mag wild kamperen en er zijn her en der campings waar je de camper al dan niet betaald mag neerzetten. De camperhuur start in Buenos Aires en het is dan ook wel van belang om wat tijd tot je beschikking te hebben om dit immense en enorm diverse land vanuit een camper te ervaren.

CHILI

Er wordt ook gewerkt aan een aanbod van campers door Chili en dan ook naar de Carretera Austral. Dit is gelijk ook dé beste plek in Chili waar het rondreizen in een camper compleet tot zijn recht komt. Waarom? Er is relatief weinig accommodatie te vinden in deze regio en je komt langs zoveel mooie plekken waar je gewoon een nacht wil verblijven…

Wat doen wij?

Kaarten en visitekaartjeHet rondreizen in een camper geeft hét ultieme gevoel van vrijheid en in deze nieuwe tijden ook veiligheid! Je reist immers samen met jouw eigen reisgenoten in je eigen vervoermiddel. Bij de camperreizen bepaal je zelf de vertrekdatum, de reisduur en de route. Patiperra geeft advies over de mogelijke routes, afstanden en bezienswaardigheden onderweg. We kunnen de intercontinentale vluchten boeken en zorgen ervoor dat onze agent na aankomst in Buenos Aires klaarstaat om jullie te verwelkomen en naar het hotel te brengt. We boeken een paar nachten in een fijn hotel in Buenos Aires en een transfer brengt jullie naar de camperverhuurlocatie.

Wat doen jullie?

Vanaf dat moment gaan jullie zelf op zoek naar de mooiste plekjes om te overnachten. De camper wordt geboekt voor een bepaalde periode, eventuele excursies kan je ter plaatse zelf bijboeken online, via ons of via onze agent. Onze agent is 24/7 beschikbaar bij eventuele dringende problemen.

Alle vrijheid dus om zelf jullie eigen reis te maken. Wat jullie nog mogen doen? Rijden en genieten van al het moois!

Inspiratie en voorbeeldreizen

Elders op de website staat een aantal voorbeeldroutes met informatie die kunnen helpen bij het kiezen van een bestemming.
Kijk bijvoorbeeld eens naar de volgende reisroutes:
Peru Zuid
Peru Huaraz
Peru Rond

In Argentinië zijn onderstaande routes prachtig. In deze reizen zijn vluchten opgenomen, maar deze afstand zou je met een camper over land afleggen; zo leer je Argentinië écht kennen.
Argentinië Noord & Iguazu
Argentinië Noord
– En voor de mensen die echt veel tijd hebben is er deze prachtige reis: Argentinië totaal

We helpen graag met een advies over een complete route, met of zonder vluchten en een start van de reis in Lima of Buenos Aires. We raden aan om tenminste 16 dagen in te plannen voor een ontdekkingstocht door Peru en 3 weken voor een reis door Argentinië.

Voor meer informatie over campers, de uitrusting, de prijzen en overige bijzonderheden in Peru:  campers in Peru
Meer informatie over campers in Argentinië vind je hier: campers in Argentinië