Camperreizen in Zuid-Amerika

Nieuw bij Patiperra travels! Huur een camper voor jouw eigen onafhankelijke rondreis door Zuid-Amerika! Dit kan op dit moment in Peru. De route ligt grofweg vast, maar wild kamperen mag ook in Peru. Dus mocht je een plek vinden waar je wil staan dan kan dat. Echter, de voorbeeldroutes die we aanbieden stoppen op prachtige plekken en dan heb je ook nog sanitair bij de hand. Aan iedereen zelf de keuze.

Het rondreizen in een camper geeft hét ultieme gevoel van vrijheid en in deze nieuwe tijden ook veiligheid. Je reist immers samen met jouw eigen reispartner(s) in je eigen gehuurde camper. Bij de camperreizen bepaal je zelf de vertrekdatum, de reisduur en de route. Patiperra geeft advies over de mogelijke routes, afstanden en bezienswaardigheden onderweg. De camper of motorhome wordt geboekt voor een bepaalde periode, eventuele excursies kan je ter plaatse zelf bijboeken via onze agent. Alle vrijheid dus om zelf jullie eigen reis te maken. Wat jullie nog mogen doen? Rijden en genieten van al het moois!

Elders op de website staat een aantal voorbeeldroutes met informatie die kunnen helpen bij het kiezen van een bestemming.
Kijk bijvoorbeeld eens naar de volgende routes:
Peru Zuid
Peru Huaraz
Peru Rond
Carretera Austral – Zuid
– Carretera Austral – Noord
– Carretera Austral – Totaal

We helpen graag met een advies over een complete route, uiteraard inclusief vluchten en een start van de reis in Lima of Santiago de Chile. We raden aan om tenminste 16 dagen in te plannen voor een ontdekkingstocht door zowel Peru als de Carretera Austral in Chili.

Voor meer informatie over campers, de uitrusting, de prijzen en overige bijzonderheden in Peru: campers in Peru