Rondreis op maat

Op reis met je partner? Of met de hele familie of de vriendengroep? Er zijn veel opties om samen een land te leren kennen.

Een avontuurlijke rondreis door Peru, Colombia of Mexico bijvoorbeeld waarbij een de chauffeur altijd voor jullie klaarstaat. Een lokale gids reist mee om alle ins en outs van het land te delen. Een stop onderweg in een klein dorpje om een praatje te maken met de lokale koffieboer in Colombia of meer weten over de geschiedenis en diversiteit van Mexico? Alle thema’s kunnen aan bod komen wanneer een lokale gids meereist.

Daarnaast is er voor iedere interesse een bestemming te vinden. Vulkanen beklimmen of juist liever door bergkloven waden? in Nicaragua kan het allebei.
Raften of hiken in Patagonië in Chili? Een trekking naar historische en unieke archeologische steden zoals de Machu Picchu in Peru of La Ciudad Perdida in Colombia? De mogelijkheden zijn vrijwel eindeloos. Vraag naar de mogelijkheden voor jullie eigen unieke reis.

Mocht je liever met een kleinschalige groepsreis op pad? Patiperra travels werkt samen met de reisorganisatie Grensloos Genieten; deze organisatie biedt alleen groepsreizen aan (wereldwijd) voor groepjes van 6 tot maximaal 16 personen. In Latijns-Amerika vallen Patagonië en Nicaragua & El Salvador onder het aanbod. Kleinschalig, persoonlijk en met een ongekende hoeveelheid ervaring.