Geweldige reis door de regio Minas Gerais. Dat is ten westen van Rio de Janeiro.
ALLE mensen, pousada’s, hotels etc., vriendelijke mensen.

Aanrader! Pousada Recanto Serra do Trovao  341, Chapada de, Ouro Preto.
Ongeveer 15 minuten rijden van de toeristische stad Ouro Preto.
Ontzettend mooie plek. Raphaël is de eigenaar. Jonge man. Er zijn maar 3 “huisjes” met veranda met uitzicht en restaurant. Hele persoonlijke ontvangst. Prima eten.

Naar Parque Nacional do Itatiaia: Verblijf is Espaco Gala Itatiaia.
Ook weer een aanrader. Middenin het prachtige park. Een heel mooi huis met keuken. Maar de beheerder “Hugo” kan alles verzorgen. Ontbijt, lunch, diner, drinken. Dus geen boodschappen doen is geen probleem. Prachtige wandeling gemaakt. Mooie watervallen.

Wil en Ron, Brazilië: Minas Gerais, Costa Verde & Rio de Janeiro
Colombia Isla Grande Lode & Annelies

Wij hebben met Patiperra 4 weken rondgetrokken in Colombia, een selfdrive tijdens de zomer van 2022. Wat een heerlijke ervaring was dit! Onze reis was helemaal op maat gemaakt en alles was tot in de puntjes geregeld: autohuur, verzorgde en unieke accommodaties, vliegreizen en andere transfers. Deze puike regeling zorgde ervoor dat wij optimaal konden genieten van een zorgeloze en wondermooie vakantie.
Reizen met Patiperra is buitengewoon heerlijk!

Lode en Annelies, Colombia Roadtrip

Martine, wat geweldig om weer eens te lezen hoe top het was : de reis en hoe top het was : de organisatie.

Martine bedankt voor dit geweldige avontuur en laten we weer voor een volgend avontuur gaan

Lieveke , Panamericana Clásicos: van Buenos Aires naar Cartagena de Indias
Wil je individueel reizen en alles perfect geregeld hebben zonder daar zelf enige moeite voor te hoeven doen dan ben je bij Patiperra travels aan het juiste adres. Van (inter)nationale vliegtickets, auto huur, ferries, hotels, lodges, cabana’s, excursie’s tot alle denkbare transfers, alles is perfect geregeld en tevens op jouw specifieke wensen afgestemd!! Dikke pluim voor een perfect georganiseerde vakantie die op alle vlakken voldeed aan onze verwachtingen.
Diana Roebersen, Self drive Nicaragua