Project Description

Hotels Eclipsreis Mexico – 2024

We overnachten tijdens deze reis in goede middenklasse hotels gelegen op prima centraal gelegen locaties. Soms met zwembad ter verkoeling of een dakterras voor een mooi uitzicht. Hieronder staat een aantal voorbeelden van accommodatie waar we verblijven om een idee te krijgen van de standaard.

Plaatsnaam Hotel
Mexico Stad Mexico hotel-fontan-reformaHotel Fontan is een aangenaam hotel in de wijk Reforma op loopafstand van de Zocalo en het Palacio de Bellas Artes. Hier loop je ’s avonds ook nog even naar buiten om de sfeer in de stad te proeven. Het hotel is voorzien van alle gemakken, ruime kamers en een Skybar vanwaar je een prachtig uitzicht over de stad hebt. Een fiets huren? Ook die service biedt dit hotel. Een aangename plek in deze hectische en prachtige stad.
Puebla Puebla hotel Colonial Hotel Colonial ligt perfect in het centrum van de koloniale stad Puebla. Het hotel is gevestigd in een oud koloniaal pand en heeft een binnenplaats en een fijn dakterras. De kamers zijn voorzien van alles wat je nodig hebt en er is aandacht voor details en de oude constructie die intact is gebleven.
Guanajuato Mexico Guanajuato_Abadia plazaAbadia Plaza Hotel ligt in het charmante Guanajuato op loopafstand van het centrum. Het is er heerlijk rustig en een zwembad is zeker geen overbodige luxe in deze studentenstad waar de temperaturen heerlijk op kunnen lopen.
Guadalajara Mexico Guadalajara BW Het Best Western Guadalajara is perfect gelegen in het centrum van de stad van de Mariachi. De kamers zijn ruim, het ontbijt prima en het dakterras met zwembad heerlijk. Een aangenaam verblijf in Guadalajara is dus gegarandeerd.:)