Autoreizen en Groepsreizen op maat naar Latijns-Amerika

Patiperra inspireert, ontzorgt en organiseert je perfecte reis

Dit dankzij bijna 20 jaar reis-, woon- en werkervaring in Centraal- en Zuid-Amerika. Wat is mijn drijfveer? Mijn enthousiasme en liefde voor dit prachtige continent delen met andere reizigers die in contact willen komen met mens, cultuur en natuur.

Patiperra adviseert over de bestemming, de verschillende mogelijkheden en stelt een unieke en speciale reis samen die perfect is voor jouw familie, vrienden of bedrijf. Alles wordt goed voorbereid en georganiseerd zodat jullie onbezorgd van de reis kunnen genieten.

Autoreizen en groepsreizen op maat naar Latijns-Amerika

Staat de befaamde Ruta 40 in Argentinië op de bucket list? Of wil je altijd nog eens over de ruige Carretera Austral in Chili rijden? (persoonlijk favoriet!) Staat een rondreis door Colombia hoog op de verlanglijst? Of zoek je liever eens “iets anders”? Denk dan eens aan El Salvador of het onontdekte Nicaragua!

Met een huurauto, je eigen auto of georganiseerd vervoer ontdek je dit indrukwekkende continent samen met jouw familie of vrienden. Er is heel veel mogelijk en op deze website staat een aantal voorbeeldroutes ter inspiratie.

Met veel kennis van Centraal- en Zuid-Amerika én ervaring met autoreizen in groepsverband stelt Patiperra de perfecte reis samen!

Aansluiten bij een groep?

Reis je graag zelf met een huurauto rond, maar is Latijns-Amerika toch net een stapje te ‘ver’? Of vind je het gewoon leuker om met een groepje op pad te zijn? Sluit dan aan bij een van onze kleine selfdrive groepsreizen. De mooiste routes zijn uitgezet, je rijdt iedere dag op eigen gelegenheid met alle vrijheid van A naar B en komt ’s avonds weer bij elkaar om de ervaringen te delen. Ook voor alleenreizenden heel aantrekkelijk en leuk. Dát is nu precies wat deze reizen zo bijzonder maakt: samen én individueel.

Patiperra is er ook voor bedrijven: op zoek naar een reis voor collega’s of zakelijke contacten? Een autoreis is een bijzondere manier om eens op andere wijze samen op pad te zijn.

Samen reizen, ontdekken, ontmoeten; altijd met respect voor mens en natuur

Let’s be off on a wonderful roadtrip!

Argentinië – selfdrive groepsreis – 19 dagen