Autoreizen met een groep

Het rondreizen in een eigen huurauto geeft een heerlijk gevoel van vrijheid. Deze reizen met vaste vertrekdata zijn uitgezet over de mooiste wegen van Latijns-Amerika. Het is een fantastische manier om in groepsverband, maar ook geheel onafhankelijk een land te ontdekken! (je rijdt dus niet in kolonne achter elkaar) We reizen in kleine groepen van 10-15 auto’s door de meest bijzondere regio’s van Latijns-Amerika. Chili, Argentinië en ook in Colombia zijn deze reizen mogelijk op dit moment.

In het kort: je eigen weg kiezen, zo vaak stoppen als je wil onderweg en ’s avonds rustig kunnen inchecken bij het hotel en kletsen met je reisgenoten over wat de dag heeft gebracht. Van veel vrijheid en avontuur genieten tijdens deze groepreis met eigen huurauto: een perfecte mix!

Wil je met je eigen auto op pad? Voor bijzondere reizen met je eigen oldtimer auto of met een hedendaags model, werkt Patiperra travels samen met Amazon Adventures. Deze reizen garanderen een prachtig avontuur! Kijk op de website van Amazon Adventures of neem contact op met ons voor meer informatie en toekomstige reizen. Deze reizen worden wereldwijd georganiseerd: zowel binnen Europa als ver daarbuiten.

In juni 2022 staat de volgende reis op het prorgamma: Noordkaap tijdens de Northcape Challenge. Deze route wordt aangeboden via Zweden of Rusland.