Wat doet Patiperra voor jou?

Kaarten en visitekaartjePatiperra ‘travels’ en blijft reizen om haar ervaringen te delen met reizigers die hetzelfde pad willen bewandelen. Reizigers die inspiratie zoeken en samen met hun familie, vrienden, jaarclubgenoten of collega’s een mooie reis willen maken, zijn hier aan het goede adres.

Dus ben je van plan een reis naar Colombia te maken met de familie? Met een groep vrienden in huurauto’s de Carretera Austral te ontdekken? Met je partner door het relaxte Nicaragua rijden? Of wil je misschien met je eigen auto door Latijns Amerika rijden? Ook dat kan! Reis je liever onder begeleiding van een ervaren gids door Mexico, Guatemala, Ecuador of Nicaragua om land en cultuur te ontdekken? Om op die manier wat meer te weten te komen over land en cultuur bijvoorbeeld? Ook dan ben je bij Patiperra travels aan het goede adres.

Het werkt heel eenvoudig:
stap 1. Je neemt contact met mij op via deze link op de website, via Facebook, LinkedIn of instagram of gewoon per ouderwetse telefoon.
stap 2. We komen bij elkaar om te bekijken wat de wensen zijn. Voor het adviesgesprek en een uitgewerkte route betaal je een beperkt bedrag.
stap 3. Mag ik de reis helemaal voor jullie uitvoeren, dan wordt het bedrag uit stap 2 verrekend met de uiteindelijke reissom.

Op de website staat een aantal ideeën voor reizen. Uiteraard is iedere reis uniek en wordt deze op maat voor jullie gemaakt. De website geeft een beeld van wat mogelijk is en welke bezienswaardigheden absoluut de moeite waard zijn. Dit is slechts een selectie, er is veel mogelijk. Ik durf bijna te zeggen: Todo es posible ofwel, alles is mogelijk!